Aceste 8 greseli de imbracare te vor face sa pari mult mai in varsta

greseli de imbracare

Cu aceste sfaturi, oamenii vor putea să-ți estimeze corect vârsta

Când ești puțin mai tânăr, este adesea un compliment atunci când alții cred că arăți puțin mai în vârstă. Pe măsură ce îmbătrânești, totuși, nu asta îți dorești… Știai că există mai multe greșeli de modă care te pot face să arăți mult mai în vârstă? Enumerăm opt dintre ele.

  1. O ținută complet neagră

Rochii negre bine, asta știm cu toții. Cu toate acestea, o ținută complet neagră nu este o idee bună dacă doriți ca oamenii să vă judece corect vârsta. De fapt, negrul te poate face să arăți destul de palid, ceea ce îți va crește automat judecata de vârstă. Combină o ținută neagră cu puțină culoare și vei vedea că look-ul tău va fi mult mai frumos și mai tineresc!

  1. Bijuterii mari (în special perle)

Bijuteriile mari nu sunt tocmai la modă acum. Dimpotrivă, oamenii optează din ce în ce mai mult pentru bijuterii mici și discrete. Astfel, bijuteriile sunt doar acel mic plus care face ca ținuta ta să arate grozav, în loc să ocupe întregul look. În plus, bijuteriile mai mici nu numai că te fac mai elegant, dar te fac și să arăți puțin mai tânăr. Un sfat in plus: evita perlele, pentru ca fac imediat o tinuta banala.

  1. Ciorapi maro sau colanți

Colanții sau ciorapii pot completa multe ținute. Este greu să dai greș cu o pereche de colanți negri, dar o pereche maro poate fi puțin șocantă. În special colanții maro care sunt cu o nuanță mai închisă decât pielea ta nu sunt o idee bună. Acest lucru se datorează faptului că picioarele tale vor arăta fals bronzate, ceea ce te va face instantaneu să arăți mai în vârstă.

  1. Machiaj pentru ochi negri

La fel ca o ținută complet neagră, machiajul complet negru te poate face să arăți palid. În plus, acel eyeliner gros și negru nu va face decât să vă accentueze liniile și ridurile. Este mai înțelept să alegi maro, măsliniu sau gri pentru machiajul ochilor. Acest lucru nu numai că vă va face ochii mai frumoși, dar vă va face și să arăți mai tânăr.

  1. Îmbrăcăminte cu imprimeu floral

Nu suntem împotriva îmbrăcămintei cu imprimeu distractiv, dar nu trebuie să treceți peste bord. Alegând un articol imprimat și asociindu-l cu o ținută de altfel relaxată, te vei asigura că nu vei părea că încerci să fii prea la modă. Fii deosebit de atentă la rochiile cu imprimeuri florale: dacă sunt prea largi, vei arăta imediat ca bunica ta. Așa că alege o îmbrăcăminte care se potrivește bine corpului tău.

  1. Fuste lungi

Un alt articol care te poate face rapid să arăți demodat este o fustă lungă. Daca combini o fusta lunga cu pantofii sau topul gresit, ansamblul capata imediat un aspect destul de urat. Optează pentru un top mulat și o pereche drăguță de tocuri și poți scăpa cu ea.

  1. Eșarfe de mătase

Eșarfele de mătase par utile pentru a ascunde ridurile și liniile gâtului. Cu toate acestea, vă fac partea superioară a corpului să pară mai lungă și vă fac ținuta să iasă în evidență. Nu este ideal dacă nu vrei să fii considerat bătrân. Din acest motiv, cel mai bine este să lăsați eșarfa de mătase în dulap.

  1. Ruj închis la culoare

În sfârșit, pe lângă machiajul întunecat pentru ochi, rujul închis la culoare nu este o idee bună dacă vrei să arăți tânără. Nu numai că atrage atenția în mod inutil, ci și te face să arăți mai în vârstă. Prin urmare, cel mai bine este să optați pentru o nuanță neutră sau deschisă pe buze.